Mijn diensten

Mijn dienstenZanglessen


Zingen is een geweldige manier om jezelf uit te drukken. Iedereen heeft zijn eigen unieke stemgeluid. 

Droom je ervan om lekker(goed) mee te kunnen zingen met leuke popliedjes?

Ben je gevraagd om te zingen voor een bepaalde gelegenheid en voel je je onzeker?

 

Uit je comfort-zone stappen en durven zingen is heel lastig om te doen.  Als je durft deze stap te zetten dan ben je voor jezelf goed op weg om je te doen wat je graag wilt! Durf te zingen en geloof in jezelf.


Ontdek  de gratis zangles en merk hoe tof het is om te zingen! Ik begeleid je daarbij op de piano. Tijdens de les krijg je tips en is er ruimte voor jouw persoonlijke leerwensen en eigen inbreng.

Vocal Coaching


Wat is het verschil tussen priv√© zangles en vocal coaching? De zangles is voornamelijk gericht op de zangtechniek. Je vergroot het bereik van je stem, traint je stembereik en bouwt stemkracht op. Daarnaast leer je om op een gemakkelijke en ontspannen manier zangnoten te zingen waardoor je met een plezierig gevoel naar huis gaat. Vocal coaching-sessies zijn gericht op performance, podiumpresentatie, articulatie en tekstbeleving en het leren van verschillende muziekstijlen. Een combinatie tussen beide is heel goed mogelijk!

Basisschool Workshop keyboard/piano


Wil jij als leerkracht jezelf kunnen begeleiden op piano of keyboard? Muziek en vrolijkheid in jouw klas waarmee je de ontwikkeling van je leerlingen bevordert? In de workshops leer je akkoorden en begeleiding van een aantal liedjes die je ook in de klas kunt zingen en aanleren.  Workshops keyboard/piano van Pianoschool Friesland zijn speciaal ontwikkeld voor deze vaardigheid.

Dirigeren en begeleiding van koren


Sinds 2007 dirigeer en begeleid ik verschillende koren:


  • Sinds 2018 ben ik dirigente van gospelkoor The Lighting Stars uit Ureterp. 
  • Sinds 2019 ben ik dirigente van Frouljuskoar Hjerres uit Ureterp.                              
  • Sinds mei 2022 ben ik de vaste pianiste van Popkoor Solid Sound Pop Vocals met als thuisbasis Schouwburg De Lawei.
  • Sinds september 2023 ben ik dirigente van popkoor Wat Oars uit Oudega.

Arrangeren


Wanneer ik de opdracht krijg om een popsong of lied door het koor te laten zingen, dan analyseer ik de muziek vanuit leadsheet en werk ik het volledig uit. Ik zet het lied in de gewenste toonsoort (algehele toonhoogte) en ga daarna aan de slag met het op noten zetten van de verschillende stempartijen ssa, satb, ssatb, ttb.